A Kapocs iskolai jelzőlámpás gyalogos átjárót nem támogatja mindenki

A fővárosi képviselőtestületben leszavazta a képviselők többsége a Fidesz javaslatát, hogy Pestszentimrén a Kapocs utcai Általános Iskolánál a Kisfaludy utcán átmenő gyalogos átjárót nyomógombos jelzőlámpával tegyék biztonságosabbá. Az iskola vezetése majd tíz éve kéri ezt a gyermekek védelme érdekében. A főútvonalon való biztonságosabb átkelést a megtörtént gyermekbalesetek is indokolják! Sajnos a körzet önkormányzati képviselője Szaniszló Sándor sem támogatta a tervet szavazatával!

Hasonló a probléma egy másik iskola esetében is. A Kandó téri iskola előtti gyalogátkelő hely kialakítása ügyében is volt már lakossági fórum,  feljegyzés az illetékes alpolgármesternek, személyes megbeszélés és végül képviselői interpelláció.

Az interpellációra kapott válasz szerint  2008. szeptember elsejére kellett volna elkészülnie a felfestett gyalogátkelő helynek. Viccesen kérdezhetnénk.  Látják? Nem látják? Na látják! Pedig nem vicces, hogy több száz gyermek erős gépkocsi forgalomban közelíti meg az iskolát. Vajon mire vár a város vezetése? Tragédiára? 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr63657071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása