Köszönet illet minden állampolgárt, aki részt vett az országgyűlési választások első és második fordulóján, valamint köszönet mindenkinek, aki ránk adta le szavazatát. Köszönet minden jó szóért, minden támogatásért!

Április 25-én egy keservesen hosszú korszak zárult le, és tiszta szívvel mondhatom: nem egy jelölt és nem egy párt, hanem a kerület győzött. Végre eljött ez a történelmi pillanat, amire oly régen vártunk már. Mindenki, aki szerepet játszott a kerület győzelmében, büszke lehet rá. A választópolgárok belénk vetett bizalma óriási lehetőség, de annál sokkal nagyobb felelősség. A bizalom megnyeréséhez évek szükségesek, azonban annak elveszítéséhez akár néhány másodperc is elegendő. Ezt vetélytársaink a harácsoló hatalmi hangzavarban sajnos már időtlen idők óta elfelejtették, a választópolgárok bizalmát és szavazatát saját hatalmuk megszerzésének és megtartásának eszközeként kezelték.

"A mi dolgunk az, hogy alázattal és következetesen végezzük munkánkat. Ennek első lépése, hogy visszaadjuk az emberek hitét. Azért fogunk dolgozni az előttünk álló években, hogy nemzeti ügyeinket kézbe vegyük, megoldjuk. Ígéretem szerint minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy eltakarítsuk a ránk hagyott romokat, hogy megnevezzük, elszámoltassuk a hanyagság és önzés kerületi felelőseit, hogy megszolgálva a bizalmat, felelősségteljes újjáépítésbe kezdjünk. Mi erre kaptunk felhatalmazást a kerületi választópolgároktól, és mi komolyan vesszük képviselői eskünket.”
 

 

 
 
Ughy Attila
országgyűlési képviselő
Budapest, 27. választókerület

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr212021128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása