Egy gördeszkapályát szeretne kialakítani Csabafi Róbert képviselő a Péterhalmi erdőben, a tornapályánál. A kamaszok végre leköthetnék energiájukat, az Alacska lakótelepre pedig visszatérne a nyugalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utóbbi időben sok helyen épült játszótér, de a nagyobb gyerekekre, a kamaszokra jóval kevesebb figyelem jutott. Az energikus fiatalok megfelelő parkok hiányában környezetünknek okoznak gyakran bosszúságot. Ezen szeretne változtatni Csabafi Róbert.


- Az Alacska lakótelep szélén, a buszpályaudvar melletti üzlet parkolójában sok fiatal rendszeresen gördeszkázik, a sötétedésig, nyáron késő estig tartó folytonos csattogás nagyon zavarja a környéken lakókat - mondja a képviselő. - Ez a probléma már a tavalyi lakossági fórumon felmerült. Az lenne a jó megoldás, ha megfelelő helyen gyűlnének össze a fiatalok, ahol senkit nem zavarnak. A Péterhalmi erdő kiváló hely, a tornapálya mellett ki lehetne alakítani egy gördeszka-pályát. A képviselő az elképzelés megtámogatására aláírásgyűjtést kezdeményez a lakók között, ezt követően vinné az ügyet a képviselő-testület elé.


- Korábban a fekvőrendőrökért indított akciónk sikeresen zárult, a forgalom-csillapítók építése szerepel a költségvetésben - tette hozzá Csabafi Róbert. - A gördeszka-pálya hasonlóan fontos, az itt élők nyugalma és fiatalok kulturált szórakozása érdekében is. Egy ilyen pálya kialakításának költsége 5-10 millió forint között van, a legdrágább ajánlat 20 millió forint, de akkor már mindennel felszerelik a pályát. Egyetértés esetén már ősszel megvalósulhat a terv, de valószínűbb, hogy a jövő évi költségvetésbe tervezhetjük be.

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr191174459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása