Pici babák, bölcsődések és óvodás korú gyermekek vizsgálatára alkalmas vérnyomásmérőkkel támogatta az "Együtt Pestszentimréért Egyesület" a Pestszentimeri Gyermekorvosi Rendelőt.

 

Az Együtt Pestszentimréért Egyesület, amely az egykori imrei utcabálok újraálmodója és megrendezője, farsanggal egybekötött jótékonysági bált szervezett február 7-én a Kastélydombi Általános Iskolában. Az est bevételét az iskola „Kastélydombi Alapítvány a Gyermekekért” alapítványa és a Pestszentimrei Védőnői Szolgálat számára ajánlották fel.

Az egyesület tudomására jutott, hogy a Pestszentimrei Védőnői Szolgálat eszközhiányban szenved, ezért úgy határoztak, hogy a kisgyermekek jobb ellátása érdekében a legszükségesebb eszközök megvásárlásával segítik munkájukat. Sajnos nem állt kellő számú vérnyomásmérő a területi védőnők rendelkezésére, amivel mérhettek volna az ovikban és a bölcsikben.

 

Az összegyűlt pénzből az egyesület két vérnyomás- mérőt adományozott, amelyek alkalmasak pici babák, bölcsődések és óvodás korú gyerekek vizsgálatára. A hiányt pótló eszközöket múlt héten az Együtt Pestszentimréért Egyesület nevében Dunavölgyiné Lipokatich Margit elnök asszony, Maitz László és Farkas Edit adta át, amelyet azonnal le is „teszteltek”. 

 

 

 

Mint megtudtuk, sajnos nemcsak vérnyomás mérőkben szenvedett hiányt a Pestszentimrei Védőnői Szolgálat, hanem égetően nagy szükség lenne egy hallásvizsgálóra is, mert a régi, egy szem mérő készülék hónapok óta szinte használhatatlan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr951069561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása