Kerületünk szocialista vezetésének döntése alapján kedden este a testület zárt ülésen tárgyalta a botrányos kerületi közétkeztetés ügyét. Érthetetlen, hogy a nyilvánosságot miért zárják ki az olyan ülésekről, ahol ezreket hátrányosan érintő kerületi közügyről van szó. Miért nem tudhatják a kerület lakosai, hogy mi állhat az ügy hátterében?
Információink szerint az önkormányzat az étel minőségére hivatkozva bontott szerződést a korábbi szolgáltatóval, ugyanakkor a Junior ZRt a kerületi közintézményektől eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott és ez érthető is, hiszen 2003 óta az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert alkalmazza és azt folyamatosan meg is újítja.
Azonban az, hogy az új szolgáltatóval már az első napokban több probléma is adódott, úgy látszik egyáltalán nem zavarja a kerületi önkormányzat szocialista vezetését.
Több intézményben késett vagy hidegen érkezett az étel, illetve csak az egyik fogás érkezett meg időre, de olyan is előfordult, hogy az étel minősége volt kifogásolható. Lám-lám: Most már mégsem olyan fontos, hogy milyen az ételek minősége, amit a gyermekek és az idős emberek esznek? A választ könnyen kitalálhatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr961675989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása