Tarlós István nyílt levele Szaniszló Sándorhoz a Cséry telepi szemétégető létesítésével kapcsolatban.

"Tisztelt Szaniszló Úr!

Az Ön ismétlődő híresztelése az állítólagos Cséry telepi szemétégető létesítésével kapcsolatban egzakt, konkrét, félre nem érthető vád. Ön értesülhetett róla, hiszen számos televíziós riportban elhangzott, hogy állítása téves. Ennek ellenére Ön (vagy Önök) újra és újra félrevezetik a mondandójukkal a kerület közvéleményét. Ez a tény már-már tudatosságot enged feltételezni.

Amennyiben Ön lelkiismeretes képviselő, tudnia kell róla, hogy a szocialista-szabaddemokrata vezetés alatt álló főpolgármesteri hivatal régen megfogalmazta szakmai tanulmány kíséretében, hogy a déli régióban egyszer - a távoli jövőben, ahogy a mi programunkban is megfogalmazásra került - szükség lesz még egy hulladék feldolgozóra. Ennek a helye nem eldöntött, még az sem, hogy a közigazgatási határon belülre kerülhet-e. Ön abban is téved, hogy a helyszín kizárásos alapon csak a Cséry telep lehetne. Az Ön vezetői által készített tanulmányban is 8 helyszín szerepel, melyből 5 területet részletesen megvizsgáltak 
A Cséry telep még csak nem is szerepel a komolyan szóba jöhető helyszínek közt. Mi sem írunk ilyet a programunkban. Ez csak az Önök önkényes feltételezése. 
Megismétlem, nem tervezünk a Cséry telepen szemétégetőt.
Ha pedig még ezek után is folytatni fogják azt a kampányhíresztelést, hogy a FIDESZ, vagy Tarlós István szemétégetőt fog építeni Cséry telepen, akkor kénytelenek leszünk megfontolni a feljelentést nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt. Egyébiránt közlöm Önnel, hogy a mi programunk - ahogy 2009 októberében is elmondtam - nyitott, amihez hozzá lehet szólni, sőt várjuk is a javaslataikat. Természetesen halljuk a "lőrinciek" üzeneteit, ami csak nyomatékosítja, hogy a Cséry telepen nem lesz hulladék feldolgozó.
Kérem tehát, fejezzék be kétségbeesett, átlátszó vagdalkozásukat!

Tisztelettel: Tarlós István

2010.március 29."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr241882472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skandallum 2010.04.15. 14:26:45

Engedjék meg, hogy kétkedésemet fejezzem ki Tarlós István levelével kapcsolatban. A szemétégető felépítése és üzembehelyezése a levél szerint is kész tény. A helyével kapcsolatban a fidesz budapest-program ad irányt. Ez pedig egy olyan hely amely szinte csak a Cséry telepre illik. Ezért kérem a kerület fideszes képviselő-jelöltjét, hogy egy homályos igéretnél nagyobb garanciát adjon, sőt maga is lépjen fel határozottan ez ellen. Ha ez megépül a kerület útjain csak kukás autók fognak közlekedni. Remélem ezt Ughy úr sem akarja
süti beállítások módosítása