Felhívás

2008.03.06. 10:18

 

Kedves Lakótársaink!

Most vasárnap, 9-én népszavazás lesz. A mostani szavazáson a mindennapi életünket befolyásoló kérdésekről szavazunk politikai nézeteinktől függetlenül. Az egészségügyről és az oktatásról!

Véleményünk szerint az állam által beszedett adókból és TB járulékokból, amelyeknek mértéke hazánkban a legmagasabb az összes európai országok között, biztosítani kell az egészségügyi ellátást és az oktatást mindenki számára vagyoni helyzetétől függetlenül. Igazságtalan kétszer kivetni adót ugyanarra a szolgáltatásra! Ilyen másodszori adó a vizitdíj, a kórházi napi díj és a tandíj!

Egyesületünk más civil szervezetekhez hasonlóan - Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Liga szakszervezetek, Egészségügyi Ágazatokban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, Magyar Orvosi Kamara, Munkástanácsok Országos Szövetsége, Professzorok Batthyány Köre, Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája –, felkér mindenkit, hogy menjen el vasárnap a népszavazásra és szavazzon három IGENNEL!

Az Együtt Pestszentimréért Egyesület 3 IGENNEL szavaz, hogy eltöröljük a vizitdíjat, a kórházi napi díjat és a tandíjat!

E.P.E.

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr64367950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása