Ez év december 15. volt a határideje a Kossuth Ferenc telepen a Bercsényi utcában lévő új orvosi rendelő megépítésének. Az építkezés mindvégig remek ütemben zajlott, úgyhogy még a határidő lejárta előtt megtörténhetett a műszaki átadás. A szakemberek megállapíthatták, hogy a műszaki terveknek és az építési engedélynek megfelelően épült meg a rendelő, amit a háziorvosok nagy örömmel vettek. Így már nincs akadálya, hogy a betegek méltó körülmények között vehessék igénybe a háziorvosi szolgáltatást. Az új orvosi rendelőben nem két hanem négy háziorvos fog majd dolgozni, ami azért lényeges hiszen Pestszentimre lakossága az építkezéseknek köszönhetően folyamatosan nő. A rendelő ünnepélyes átadására valószínűsíthetően január közepén kerül majd sor.  

A rendelő szomszédságába tervezett gyógyszertár beruházás előkészítése kapcsán új információ, hogy az önkormányzat a novemberi ülésén döntött a közforgalmú gyógyszertár létrehozása céljából történő nyilvános értékesítésre történő kiírásról.  

Lévai István Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr15290030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása