Mintahogy a korábbi hírlevelemben beszámoltam róla: javaslatomra az önkormányzat a Kossuth Ferenc telepen játszótér építése mellett döntött akkor még konkrét helyszín megjelölése nélkül. Mostanra viszont már tudható, hogy a lehetséges helyszínek vizsgálatát követően a Szélső utcai lakópark területén lévő 156157/87 hrsz. ingatlan kiválasztása mellett határozott a képviselő-testület, amely a hatályban lévő szabályozási terv alapján kötelezően kialakítandó zöldfelületnek minősül, így más célra nem is használható. A terület tulajdonosai az egyeztetést követően szóbeli felajánlást tettek a terület átadására vonatkozóan, melyet az önkormányzat elfogadott. Így tehát most már nincs akadálya a játszótér megterveztetésének, majd a következő évben az engedélyek beszerzését követően megépülhet a már nagyon várt játszótér.  

Lévai István Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr23290019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bauer bernadett 2008.04.02. 09:44:26

KEDVES LÉVAI UR!

Nagyon örülünk a játszinak,jöhetne kicsit elöbb,de öszintén szolva kicsit tartunk a vele járo zajjal,mi a 156157/92 alatt lakunk és nemtudjuk igazán mi vár ránk ha tavasztol őszig estig tarto kiabálás lesz,ami teszem hozzá itthon megszokott,mert 2 gyermekem is van....de nem lesz ez kicsit közel a lakoházakhoz????
süti beállítások módosítása