Betörés a plébánián

2009.02.03. 11:19

 Véget ért Imrén az ökomenikus imahét, amely sokak számára ismételten megerősítő volt a Krisztusban való egység felismerése. Egymás templomának, közösségének felkeresése bizonyság arra, hogy közös az ima és a tanúság.

Egy szomorú hírről is be kell számolnunk. Csütörtökön – az alatt a másfél óra alatt, míg ökumenikus istentiszteleten voltunk - betörtek a plébániára, és alaposan feldúlták a szobákat, a szekrényeket és a fiókokat felforgatták. Sajnos a plébánia januári bevételét – amit a hét elején összesítettünk – elvitték. Egy fényképezőgép és egy kicsi kehely kivételével azonban mást nem vittek el. Azért is szomorú ez, mert négy héttel ezelőtt szintén betörtek a templomba az éjjel, akkor az irodába, de onnan különösebb értéket nem tudtak elvinni. Imádkozzunk a betörők megtéréséért.

 

 

 

 

 

Forrás:Pestszentimrei Katolikus Plébánia honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr36919885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása