Tisztelt Polgármester Úr! 

Alulírottak, mint a Fidesz és a KDNP frakcióvezetői úgy gondoltuk, hogy nyílt levélben kérjük meg a Tisztelt Polgármester Urat, hogy a kerület nevében fejezze ki tiltakozását a 2008. február 25-én nyilvánosságot kapott, közlekedési vállalat által tervezett járatritkítás kerületünket érintő javaslatai ellen.

Véleményünk szerint a tervezet szerinti változtatások hátrányosan érintik a kerület közösségi közlekedését, ezért csatlakoznunk kell azokhoz a kerületi polgármesterekhez (pl.: Bús Balázs Óbuda és Tóth Mihály Csepel polgármestere), akik hangot adtak tiltakozásuknak, és egyértelműen kijelentették, hogy nem értenek egyet a kerületüket érintő változtatásokkal, amelyek kedvezőtlenül érintik az általuk képviselt lakosságot.

Jelenlegi információnk szerint az országos sajtóban kiszivárgott járatritkítási javaslat abban a formában nem kerül elfogadásra, viszont módosítási szándékától nem állt el a Fővárosi Önkormányzat vezetése.

Ezért arra kérjük a Tisztelt Polgármester Urat, hogy a kerületi lakosság érdekeit szem előtt tartva levélben szólítsa fel a főpolgármestert és a BKV Zrt. vezetőit, hogy a szóban forgó javaslatot vessék el, és egyben tájékoztassa őket arról, hogy az Ön által vezetett kerületi önkormányzat elutasít minden olyan jövőbeni változtatási szándékot, amely a meglévő közlekedési szolgáltatások minőségi romlását jelentheti.

Budapest, 2008. február 28.

 Tisztelettel: 

       Lévai István Zoltán                                                           Csomó Tamás

      frakcióvezető Fidesz                                              frakcióvezető KDNP

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr28362960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása