A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) XVIII. kerületi tagegyesülete a Nagycsaládosok Szent Lőrinc Egyesülete már októbertől folyamatosan kezdeményezte a kerület országgyűlési képviselőinél, dr. Mester Lászlónál és Simon Gábornál, hogy adjanak választ a több biztosítós egészségügyi reformmal kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Február 7-én, csütörtökön 18.00 órai kezdettel a Rózsa Művelődési Házban az MSZP egyik szakpolitikusa vállalkozott egy lakossági vita levezetésére.  

A kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében a NOE szakértői is jelen lesznek.  

Mint ismeretes, december 17-én az Országgyűlés ülésének az egészségügyi reform tárgyalásakor a XVIII. kerületi MSZP székház előtt civilek tüntettek, arra kérve a kerület országgyűlési képviselőit, hogy a lakosság érdekeit szem előtt tartva „nem”-mel szavazzanak a több biztosítós egészségügy kérdésében.  

Legyenek ott minél többen, hogy feltehessék kérdéseiket közvetlenül a politikusoknak is.  

fe.

A bejegyzés trackback címe:

https://pestszentimre.blog.hu/api/trackback/id/tr76326180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása